Södra Lagnös ny-nya hemsida

Publicerad onsdag 4 apr 2018, 11:09

Välkommen till Södra Lagnös nya hemsida!

Vi har det stora nöjet att äntligen kunna presentera en ny hemsida. All information är kanske inte riktigt på plats ännu. Saknar du något eller har förslag på vad som borde finnas på hemsidan, så får gärna skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär under Kontakta oss.

För dig som är fastighetsägare på Södra Lagnö, och därmed också medlem i Södra Lagnö Tomtägareförening kan få ett login för att komma åt mer information.

Hade du ett login på den gamla hemsidan, så kan du gå till följande sida https://sodralagno.org/aterstall-losenord/ och med hjälp av din kopplade mailadress skaffa ett nytt lösenord på den här nya hemsidan. Om du klickar på den här Manualen så kan du få steg för steg hjälp.

Saknar du login från tidigare hemsidan eller aldrig skaffade dig ett login där, eller om du kanske är ny på ön, så går det bra att kontakta administratören via kontaktformuläret under "Kontakta oss".

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.